ADA MARIN MAGAZIN ENDUSTRI CONSULTANCY SERVICE

Denizcilik İş Zekası , teknolojik gelişmeler ve küresel iş dünyasındaki değişimler sayesinde önemli ölçüde evrim geçirirken denizcilik sektörü birden daha çok karmaşık hale gelmiş durumda sebebi Günümüzde Gemi işletmesi yapan işletmelerinin Gemilere göndereceği otomasyon sistemlerinden anlayan yetişmiş insan bulunamaması, elektronik sensörler ,PT 100 ısı okuyucuların, arıza yapması durumunda yapılması gereken işlemler ve diğer otomasyon sistemler çalışanların vaktini boşa kaybettirmekte planlanan işlerin yürümesinde de engel olmakta iş gücünü yavaşlatmaktadır.

Denizcilik sektöründe iyi niyet kurallarına ve Denizcilik sektörünün kültürüne münhasır örf ve adeterine uygun davranışlarda bulunan, sektör esnaflarımızın devamlı yanında durduk durmaya da devam ediyoruz .Haydi şimdi sıra sizde (ADA MARIN MAGAZIN ENDUSTRI CONSULTANCY SERVICE )Dergimize abone olarak, www.marinmagazine.com.tr ) Dergimizde kıymetli firmanızın tanıtım reklamlarını Atölye Parkurlarınızın sektördeki Deniz Ticaret Gazetemin takip eden ,yerli,yabancı 900 bin okuyucularımızla beraber ilanınızı sayfalarımızda bulabilirsiniz , Değerli firmanızın ilanını vermenizi bekliyoruz.
Denizcilik Endüstrisini Anlamak Denizcilik Endüstrisine Genel Bakış Denizcilik sektörü, küresel ticaretin hayati bir bileşenidir ve nakliye, malların ve emtiaların dünya çapındaki hareketinde kritik bir rol oynar. Sektör, nakliye şirketleri, limanlar, gemi yapımcıları ve ilgili hizmet sağlayıcıları da dahil olmak üzere çeşitli işletmeleri içerir. Nakliye şirketleri, küçük kargo gemilerinden devasa konteyner gemilerine kadar uzanan bir filo kullanarak limanlar arasında mal ve emtia taşımacılığından sorumludur. Bu şirketler, karmaşık tedarik zincirlerini yönetmeli, uluslararası düzenlemelere ve sürekli değişen küresel pazara uyum sağlamalıdır.
Gemi yapımcıları gemileri tasarlamak, inşa etmek ve bakımını yapmaktan sorumludur. Küresel pazarda rekabetçi kalabilmek için teknolojik gelişmelere ve düzenleyici ortam değişikliklerine ayak uydurmaları gerekir. Lojistik ve taşımacılık şirketleri gibi ilgili hizmet sağlayıcılar, denizcilik sektörünü desteklemede kritik öneme sahiptir. Denizcilik İş Zekası'nda yılların verdiği tecrübe , deneyim gücünden yararlanarak sektörün başlarında olan (ADA MARIN MAGAZIN ENDUSTRI CONSULTANCY SERVICE ) firmamız işletmelerinizin daha bilinçli kararlar alma ve yeni başarı seviyelerine ulaşabilmeleri için bu zamana kadar hep yanınızda olduk bundan sonra da destek ve kilit durumda olmaya devam edeceğiz.
Web sitemiz,Deniz Ticaret Gazetesi içinde Dünya Denizcilik sektörü nde faaliyet gösteren sosyal bir girişimci Dergisi dir.
Denizcilik sektöründeki paydaşların riskleri belirlemesine ve azaltmasına da yardımcı oluyoruz ,İşletmeler, önemli sorunlara dönüşmeden önce düzenleyici uyumluluk ve diğer hayati faktörlerle ilgili verileri analiz ederek potansiyel riskleri proaktif bir şekilde belirleyebilir ve ele alabiliriz.
Denizlerdeki kazalardan ve kargo hasarlarından korsanlığa ve siber güvenlik tehditlerine kadar uzanan doğası gereği riskli İşletmelerin, risk değerlendirmeleri yapılarak potansiyel riskleri belirleyebilir, bunların olasılığını ve etkisini değerlendirebilir ve azaltma stratejileriini geliştirmek istiyorsanız vakit kaybetme den biran önce bize danışın.
(ADA MARIN MAGAZIN ENDUSTRI CONSULTANCY SERVICE )
Birol Çetinkaya